Povijest Temptu

Temptu

 

U  više od trideset godina TEMPTU je stvorio prepoznatljiv izgled za neke od najvažnijih ikona u svijetu mode, glazbe i filma. To je bilo iza kulisa, u rukama profesionalnih vizažista koji su  TEPMTU brand  stvorili, rafinirali i usavršili, a danas vam donosimo to znanje i stručnost kroz naše linije airbrush šminke i proizvoda za ljepotu.

 

Temptu

 

 

Sve je počelo 1981. godine sa kultnim filmom Tattoo, u kojem smo predstavili našu originalnu formulu boja i tinte. Došlo je do uspjeha preko noći s holivudskim profesionalnim vizažistima i nastala je izuzetna linija boja i kozmetike – nastao je brand TEMPTU. U 1996. proširili smo  industriju profesionalnog makeupa predstavljanjem airbrush zaklade. Neusporedivo besprijekorne TEMPTU formule osigurale su da naš brand traje već nekoliko desetljeća.

 

Temptu

Nastavili smo sa inovacijama na profesionalnom tržištu,  2005. godine  imali smo viziju da TEMPTU-eva revolucionarna tehnologija i napredna formula šminkanja bude dostupna svima. Promijenili smo pristup kada smo izmislili sustav  primjene šminke na novoj razini. TEMPTU-ev AIRbrushTMMakeup Sustav i patentirani AIRpodTM debitirao je 2009 godine kao prvi jednostavan za korištenje, profesionalni  kućni airbrush makeup sustav. Napokon svaka žena može svakodnevno  postići  besprijekoran makeup  s profesionalnim rezultatima.

 

Danas je TEMPTU ponosan što predstavlja modernu kozmetiku,  što sa svojom pionirskom i inovativnom kozmetikom postavlja standarde u profesionalnoj i svakodnevnoj ljepoti.

Naše Pro nasljeđe izvješćuje sve što radimo, inspirira nas na inovacije, educiranje, stvaranje i dijeljenje sa svima – kako bi svijet učinili još ljepšim.

 

Vremenska crta

Svijetli počeci, besprijekoran kraj,pogled unatrag na 30 godina TEMPTU-a.

Temptu1981 TEMPTU stupa pod reflektore Holivuda s linijom iznimnih body paint boja i kozmetike.

 

 

 

Temptu1981 Dr. Samuel Zuckerman stvara TEMPTU DURA formulu i sustav prijenosa tattoo tinte za kultni klasik film Tattoo.

 

 

 

Temptu1990  TEMPTU sustav prijenosa tinte postaje zlatni standard u umjetnosti privremenog oslikavanja tijela koji se pojavljuje na Johnny Deppu u klasiku Johna Waltersa Cry-Baby.

 

 

Temptu1992  Vogue je nadahnut TEMPTU tattoo oslikavanjem tijela proširio svoje izdanje za 10 stranica za Jeana-Paula Gaultiera.

 

 

 

Temptu1993  TEMPTU Classic Beauty Mark daje top modelu Christy Turlington dozu glamura zlatnog doba.

 

 

 

Temptu1996 TEMPTU pokreće profesionalne airbrush formule AQUA i DURA.

 

 

 

Temptu1997 TEMPTU predstavljaju na pistama Givency, Jean-Paul Gaultier, Anna Sui i John Galliano.

 

 

 

Temptu2000 TEMTU PRO DURA makeup pretvara Rebeccu Romijin u X-Men-u u plavu Mystique.

 

 

 

Temptu2001   Svjetlucave pop zvijezde Kelis i Britney Spears predstavljaju TEMPTU nakit za tijelo sa Swarovski kristalima.

 

 

 

Temptu2002   TEMPTU se diže u HD sa svojom novom  silikonskom S/Bformulom i njezinim  neusporedivo besprijekornim izgledom.

 

 

 

Temptu2003   Vizažist Bernadette Mazur koristi TEMPTU da bi stvorio porculanski izgled Nicole Kidman u The Stepford Wives.

 

 

 

Temptu2006   TEMPTU pokreće puder u prahu Invisible Difference Powder – uistinu bezprijekoran završni dodir kao svoj potpis nježnom izgledu.

 

 

Temptu2007   Ralph Siciliano koristi TEMPTU za oslikavanje tijela za 18 stranica priče Stevena Meisela za talijanski Vogue.

 

 

 

Temptu2009   TEMPTU uvodi sustav airbrush šminke s AIRpod tehnologijom, stvoren za jednostavno, kućno korištenje i ubrzo postaje iskorak  ljepote u 21. stoljeće.

 

 

 

Temptu2010   TEMPTU i House of Dereon stvaraju specijalno izdanje tattoo kompleta inspiriranog jesenskom kampanjom Beyonce.

 

 

 

Temptu2011   odjel šminke u The Voice predvođen Darcyem Gilmorom pobrinuo se da lica showa budu lijepa kao i njihovi glasovi, naravno s TEMPTU.

 


Temptu2011  Makeup artist Will Lemon i tim artista iz TEMPTU pretvorili su Lady Gaga u ˝živog mrtvaca˝ za spot Born This Way.

 

 

 

Temptu2011  TEMPTU tetovaže transformirale su glumicu Rooney Mara u Lisbeth Salander za naslovnicu W Magazina.

 

 

 

Temptu2012   Emily Maynard iz  Bachlorette koristi TEMPTU svakodnevno za show.

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 kn
PDV 0,00 kn
Ukupno 0,00 kn

Cijene uključuju PDV

Blagajna