Što su kolačići ili cookies?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se prilikom posjete određenih web stranica pohrane na vaše računalo ili drugi mobilni uređaj ili PDA (kao što su pametni telefoni ili tablet računala).

Kolačići su za učinkovito korištenje naših stranica neophodni i omogućaju vam online kupovinu u našoj trgovini. Koriste se također i za prilagodbu ponude proizvoda i usluga koje se oglašavaju našim klijentima na ovim stranicama i drugdje. Podaci prikupljeni kolačićima, bez dodatnih podataka ne mogu se koristiti za osobnu identifikaciju, osim iznimno, ako se koriste u kombinaciji s ostalim informacijama u vezi sa kolačićima o funkcioniranju, kao što je opisano u nastavku.

Kakavu ulogu imaju kolačići?

Kolačići su odgovorni za mnoge stvari, primjerice, omogućuju učinkovitu navigaciju kroz stranice jer spremaju vaš izbo i općenito poboljšaju vaš posjet web stranica.

Ako naša stranica ne bi koristila kolačića ili cookies, bi za svako otvaranje nove stranice bili tretirani kao novi posjetitelj, nakon upisa podataka za registraciju vas sljedeća stranica ne bi prepoznala pa bi se morali ponovno registrirati.

Kolačići mogu između ostalog:

Pohrane sadržaj košarice prilikom pomicanja kroz proces narudzbe na blagajni;
pohranjuju podatke za prijavu u vaš račun, da možete vidjeti informacije o svojim narudžama i upravljati svoj račun;
zabilježe, koje dijelove naše web stranice posjećujete i koliko dugo ste bili tamo, kao i koje proizvode ste pregledali i što kupili. Sve ove informacije nam pomažu u poboljšanju naše web stranice kako bi ju vi mogli lakše koristiti i za optimizaciju usluga koje nudimo kupcima. Tako lakše odredimo preporučene proizvode i ponudu na našoj web stranici.

Jesu kolačići sigurni?

Da, kolačići su potpuno sigurni. Kolačići ne štete vašem računalu i sami po sebi ne sadrže informacije kojima bi vas bilo moguće identificirati (identifikacija je moguće u iznimnim slučajevima u kojima se informacije kombiniraju s drugim podacima, kao što je opisano u nastavku u kolačići o funkcioniranju). Kolačići ne sadrže osobne podatke, kao što su e-mail adrese ili podatke koji se koriste pri plaćanju.

Kakve kolačiće koristimo na našoj web stranici?

• Kolačiće, koje stvarno trebate
• Neke od kolačića stvarno trebate za lako navigiranje kroz našu web stranicu i korištenje određenih potrebnih funkcija, kao npr., da stranica zapamti sadržaj vaše košarice ili vas prepoznaje kod prijave na web stranicu.

Kako kolačići rade

Kolačići o funkcioniranju prikupljaju podatke o tome kako vi koristite naše web stranice, kao npr. stranice koje ste posjetili i ako su se pojavili problemi. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije kojima bi bilo moguće identificirati posjetitelja, iako oni mogu uzeti IP adresu uređaja sa kojim ste spojili na web stranice. Neki od prikupljenih podataka mogu se koristiti u kombinaciji s drugim podacima koje ste dali prilikom registracije, ako se čini da ste imali problema pri posjeti stranica ili narudžbi. Sve prikupljene informacije su nam potrebne da bi mogli shvatiti kako posjetitelji koriste našu stranicu i ono što ih interesira, i da možemo mjeriti učinkovitost naših web stranica i poboljšati predstavljanje sadržaja. Ovi kolačići će povećati učinkovitost web stranica i vama pružiti bolje korisničko iskustvo.

Pogledajte naše kolačiće o funkcioniranju

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići koriste za pohranu postavki koje ste odabrali na našoj web stranici, kao što su željeni jezik i način oglašavanja. Tako vam možemo lakše ponuditi željenu uslugu i omogućiti ugodniji posjet naših web stranica.

Ciljni i oglasni kolačići

Ciljni i oglasni kolačići koriste za odabir oglasa koji bi vas mogli interesirati, ovisno o tome koje dijelove naše web stranice ste pogledali.

Kolačići trećih osoba

Neke kolačiće na našim stranicama su postavile druge organizacije koje za nas obavljaju razne usluge. Analitičke usluge smo povjerili specijaliziranim vanjskim ponuđačima usluga koji mogu postaviti kolačiće u naše ime i s njima prikupljati podatke za izvješćivanje. Povremeno možemo uključiti na našim web stranicama video ili drugi sadržaj web stranica kao što su YouTube, te stranice mogu postaviti svoje kolačiće.

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 €
PDV 0,00 €
Ukupno 0,00 €(0.00HRK)

Cijene uključuju PDV

Blagajna