Temptu AIRpod Tan

52,90 €398.58HRK PDV uključen

Dodaj u košaricu

T-POD-FT

AIRpod™ Tan tekuća HD AIRbrush tekućina za samotamnjenje.

Više detalja

Završili ste sa sunčanjem? Uzmite trajni odmor s AIRpod™ Tan. Temptu ultra lagana DHA emulzija omogućuje Vam prirodan sjaj i preplanuo ten, koji postupno prelazi u prirodan izgled tena.Pruža sjajan ten bez linija i mrlja na vašem licu, dekolteu i tijelu.

 

  • - Prirodni melanin kompleks osigurava zlatnu preplanulost kože.
  • - Napravljen da postupno preuzme prirodan preplanuo izgled tena.
  • - Može se koristiti za njegu lica  tijela.
  • - Bez mrlja, bez linija i jednostavan za upotrebu.
  • - Brzo se suši, upija i dugo traje!

UPOTREBA

1. KORAK Očistite lice i dekolte i napravite piling. Dobro se obrišite i namažite s kremom s faktorom za sunčanje, te sačekajte da se potpuno upije i da se koža osuši.

2. KORAK Nanosite s udaljenosti ca.15-20 cm od kože. Nanesite AIRpod Tan po cijelom licu, vratu i dekolteu s jednakomjernim kružnim pokretima. Nakon nanošenja proizvod na koži izgleda prozirno i mokro.


3. KORAK Pričekajte nekoliko minuta da se koža potpuno osuši nakon nanošenja AIRpoda. Boja će se razviti u roku tri sata i trajati će do četiri dana. Nakon dva dana boja će polako početi blijediti.

Koliko dugo će se moja boja zadržati? Boja će se razviti u roku tri sata i trajati će do četiri dana. Nakon dva dana boja će polako početi blijediti.

Kako da dobijem još tamniju boju? Da bi postigli tamniju boju nanosite proizvod češće - jednom na dan za postizanje najtamnijeg tena.

Da li će moje nijanse  AIRpod pudera odgovarati nakon upotrebe  AIRpod Tan-a? Ukoliko koristite AIRpod Tan dvaputa na tjedan nećete trebati novu nijansu. Ukoliko ga koristite češće i time postižete tamniju boju, preporučujemo vam korištenje stupanj tamnije nijanse TEMPTU AIRpod Foundation

 

PRO SAVJETI

Kotačić za jačinu omogućuje reguliranje protoka zraka, tako da AIRbrush možete koristiti za precizne premaze, kao i za prekrivanje većih površina, lica ili cijeloga tijela.

Za lice : kotačić za jačinu okrenite desno za 90°  u smjeru 3 sata kao kazaljka na satu

Za tijelo: kotačić za jačinu okrenite desno za 270°  u smjeru 9 sati kao kazaljka na satu.Košarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 €
PDV 0,00 €
Ukupno 0,00 €(0.00HRK)

Cijene uključuju PDV

Blagajna