Povijest TemptuU ovoj kategoriji nema artikla.

Temptu pro je vodeća trgovačka marka za airbrush makeup i inovacije u kozmetici, predana proizvodnji proizvoda najbolje kvalitete na tržištu. Temptu proizvodi sadrže revolucinarne tekuće formule, makeup za ljepotu te makeup za posebne efekte i tattoo sistem tinti.
Temptu Pro je uljepšavajući, body art, temporary tattoos, airbrush i special fx makeup…za nanošenje s kistom ili airbrushem. Kod Temptu-a ljepota dolazi u dodir s tehnologijom.

Od godine 1981 Temptu privlači pažnju i inspirira mnoge umijetnike iz područja ljepote i kozmetičare, koji imaju povijerenje u Temptu Pro proizvode kod šminkanja svojih najbitnijih mušterija, kao što su zvijezde iz filmova The Stepford Wives, Dead man walking, Once were the worriors, American History X, The DaVinci Code, X-Men, Cape Fear, Synecdoche, The Spirit, itd.

Temptu Pro proizvodi prisutni su u više od 23 države diljem svijeta. Temptu proizvodi upotrebljuju se na modnim pistama Pariza, Londona i New Yorka, na modnim revijama poznatih kreatora kao što su John Gallian, Jean-Paul Gaultier, Anne Su, Christian Dior i mnogi drugi.

Nema proizvoda u ovoj kategoriji.

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava 0,00 €
PDV 0,00 €
Ukupno 0,00 €(0.00HRK)

Cijene uključuju PDV

Blagajna